Web Design

Astazi, oricine poate realiza o pagina web, dar putini sunt in stare sa dezvolte aplicatiile si strategia digitala necesara afacerii astfel incat site-ul sa devine unul de succes.

Utilizabilitatea, teoria culorii si compozitia in ansamblu al web design-ului vor modela perceptia vizitatorilor asupra afacerii dumneavoastra. In consecinta, un design profesional si original este imperios.

Costuri

Suntem competitivi din punct de vedere al costurilor si oferim un standard care il veti intalni doar in agentiile mari de profil. Va oferim un tratament corect in privinta costurilor.

Experienta

Echipa programatori.info are exeperienta cu tehnologiile web moderne. Nu suntem legati de o anumita platforma, acestea fiind, pentru noi, simple mijloace de a crea.

Cod valid W3C

Cand tot codul din care este format site-ul dumneavoastra este accesibil si curat, acesta se va incarca complet pentru vizitatori indiferent de browser-ul web utilizat.

Servicii de Web Design

Oferim o gama variata de servicii de design profesionale.

Interface Design.

Un design de intefata curat, usor de folosit pentru aplicatia dumneavoastra este solutia cheie pentru atragerea utilizatorilor. Noi va oferim suportul in alegerea unei interfete pe care utilizatorii sa o indrageasca.

Vezi detalii

E-Commerce

Indiferenta ca aveti un numar mic sau mare de produse, noi va pute ajuta sa construiti unui magazin online la o fractiune din costul perceput de marile agentii.

Vezi detalii

Mobile

Majoritatea utilizatorilor navigheaza pe web prin intermediul smarthphone-urilor, astfel, o versiune pentru mobil a site-ului este necesara.

Vezi detalii

HTML5

Aveti nevoie de site web construit cu ultima tehnologie de tip HTML5? Noi va putem ajuta sa dezvoltati ceva original si inovativ. Vezi detalii

Responsive

Firma noastra va ajuta sa beneficiati de toate avantajele unui site web responsive capabil sa va afiseze continutul atat pe desktop cat si pe dispozitive mobile. Vezi detalii

Magento

Peste 130,000 de magazine online de top utilizeaza Magento. Noi putem proiecta si dezvolta o tema personalizata pentru magazinul dumneavoastra online de tip Magento. Vezi detalii

WordPress

Avand o comunitate vibranta de programatori si cu peste 58 milioane de site-uri web care il folosesc, nu este de mirare ca WordPress-ul este unul dintre managerele de continut preferate de noi. Vezi detalii

Drupal

Fiind usor de personalizat si permitand introducerea facila de noi facilitati, Drupal este unul dintre cele mai robuste platforme de management de continut de tip open-source din lume. Noi va putem realiza si pune in functiune site-ul dumneavoastra de tip Drupal.Vezi detalii

Joomla

Fiind folosit de peste 2.8% dintre site-urile web, Joomla a dovedit ca este o platforma de management de continut de top. Firma noastra ofera servicii personalizate dezvoltare in Joomla. Vezi detalii

Our Web Design Process

We offer multiple billing options for your web design project, so you can stay within your budget.

Obiective

Trebuie decis despre ce va fi site-ul web, care va fi scopul acestuia, cine il va visita si cum se poate profita de pe urma lui.

Rezultatul

Text, imagini, video-uri si alt tip de continut media care va fi parte din site-ul web.

Obiective

Trebuie decis ce pagini va avea site-ul web si cum va fi organizat continutul pe fiecare pagina.

Rezultatul

Machete care prezinta ordinea, nagivarea si structura continutului din fiecare pagina.

Obiective

Trebuie realizat un design care se potriveste si imbunatateste continutul si arhitectura informatiei.

Rezultatul

Schite care prezinta continutul, arhitectura informatiilor, culorile, stilul si grafica.

Obiective

Trebuie ca arhitectura informatiei, continutul si designul sa se imbine pentru un rezultat optim.

Rezultatul

Toate materialele  intr-un site web functional.

Cum lucram

Oferim multe optiuni de plata pentru proiectul dumneavoastra web pentru a va putea incadra in bugetul alocat.

Oferta de pret

Daca aveti o cerere de oferta, un deviz de lucrari si / sau documentatia cu toate specificatiile si functionalitatile dorite sunt foarte clare, noi va putem realiza o oferta de pret pentru proiectul dumneavoastra.

Trebuie sa aveti in vedere ca o eventuala oferta de pret aduce cu sine o constrangere din prisma unor functionalitati dorite in viitor sau eventuale ajustari, intrucat orele de lucru incluse au fost strans contorizate. Functionalitati noi, neincluse in intelegerea initiala presupun adesea o noua oferta de pret.

Iterativ

Daca nu aveti o cerere de oferta sau vreun tip de documentatie, noi va putem ajuta sa va trasati specificatiile pentru a putea realiza o oferta de pret sau putem incheia o intelegere ce presupune divizarea proiectului in etape/module.

Acest tip de intelegere este ideal pentru obiectivele pe termen lung si / sau proiecte de anvergura a caror specificatii se modifica in timp.