Web Development

Gasirea unei firme de web development capabile sa asigure securitatea si scalabilitatea necesara pentru aplicatia dumneavoastra web nu este o misiune usoara.

Noi va ajutam sa evitati problemele si congestiile aferente aplicatiilor web de mari dimensiuni pentru a fi siguri ca proiectul dumneavoastra este gata la timp si se incadreaza in bugetul alocat.

Consultanta Web

Afacerea dumneavoastra va avea enorm de castigat din punct de vedere financiar in urma ajutorului nostru. Oferim consultanta web necesara pentru ca proiectul dumneavostra sa ramana pe directia castigatoare.

Vezi detalii

Open Source

Pentru a diminua costurile folosim tehnologii Open Source. ad link to technology stack

Vezi detalii

Servicii pentru dezvoltare aplicatii

Doriti sa construiti o aplicatie inovatoare? Va stam la dispozitie. Oferim dezvoltarea de aplicatii web personalizate in toate formele si de orice dimensiuni.

Vezi detalii

Web Development Services

Programatori.info offers web development services to scale and budget.

Programare PHP

Programarea PHP este unul din punctele noastre forte. Va putem ajuta pentru a concepe o aplicatie web de la zero, o aplicatie personalizata care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

Vezi detalii

Intranets

O retea interna poate simplifica comunicarea, ceea ce se traduce printr-o eficienta crescuta si, implicit, profituri mai mari. Putem crea o astfel de retea interna pentru compania dumneavoastra de care angajatii sa beneficieze cu adevarat.

Vezi detalii

CRM & ERP

Sistemele de management a relatiei cu clientul (CRM – Customer Relationship Management) si de planificare a resurselor companiei (ERP – Enterprise Resource Planning) sunt esentiale pentru buna functionare a lantului de aprovizionare-distributie. Putem dezvolta astfel de sisteme, capabile sa gestioneze o afacere in crestere.

Vezi detalii

Management Proiect

Sistemele de management de proiecte (project management) sunt benefice in toate tipurile de intreprinderi. Noi putem dezvolta un sistem de management de proiect care va permite sa colaborati cu persoane din intreaga lume.

Vezi detalii

Retele de Socializare

Doriti sa creati o retea sociala? Va vom ajuta sa construiti o retea sociala originala unde propriul brand si propriile specificatii isi vor pune cu adevarat amprenta.

Vezi detalii

CMS / Blogs

Sistemele de management de continut (CMS – Content Management Systems) va permit sa editati si sa gestionati cu usurinta continutul site-ului web, traducandu-se printr-o scadere a costurilor. Putem dezvolta si implementa un astfel de sistem pentru site-ul dumneavoastra.

Vezi detalii

Agile Web Development Process.We have an agile approach to web development.

Procesul de dezvoltare de tip “agile” este ideal pentru proiectele de dimensiuni mari, aflate intr-o continua expansiune, orientate spre atingerea obiectivelor. Abordarea de tip “agile” presupune dezvoltarea iterativa si incrementala a functionalitatilor, fiind perfect pliabila pe tipicul si natura aplicatiilor web si a aplicatiilor de dezvoltare web. Specificatiile se schimba deodata cu nevoile clientilor si, in consecinta, o abordare rigida, care ar avea in vedere doar finalitatea, nu ar fi capabila sa asigure parghiile necesare pentru succesul pe termen lung. Noi ne straduim sa oferim sfaturi privind partile importante ale aplicatiei pentru a gasi o solutie care sa permita atat sa va atingeti atat scopul, cat si sa va incadrati in limitele impuse de buget.